Standaard videotemplates

Eenvoudig, flexibel en gemakkelijk

Wanneer jij in jouw bedrijf video wilt gaan inzetten dan is dat vanaf vandaag binnen handbereik. BizzVideo heeft namelijk een unieke dienst ontwikkeld waarin jij zelf de mogelijkheid hebt om video te maken met behulp van videotemplates. Een videotemplate is een basis voor een video. Deze templates zijn er in allerlei vormen en maten. Het voordeel van dergelijke templates is, dat ze zeer eenvoudig zijn door jou zijn aan te passen. Voer bijvoorbeeld je eigen teksten in, upload beelden en je logo en kies muziek. Binnen enkele seconden is je video gereed. Diverse videotemplates staan NU voor je klaar en zijn direct te gebruiken. Bekijk hier de voorbeelden. Maak gebruik van de 30 dagen GRATIS proefperiode. Natuurlijk krijg je de video’s van ons cadeau! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

We adviseren je graag persoonlijk en informeren je over de beste oplossing voor jouw situatie.

[useyourdrive* useyourdrive-944 shortcode:W3VzZXlvdXJkcml2ZSBjbGFzcz0iY2Y3X3VwbG9hZF9ib3giIGRpcj0iMEI5T3laTW5lcTBCUkxXcHhPRmx2Tm5SNVNrVSIgbW9kZT0idXBsb2FkIiB2aWV3cm9sZT0iYWxsIiB1c2VyZm9sZGVycz0iYXV0byIgdmlld3VzZXJmb2xkZXJzcm9sZT0ibm9uZSIgZG93bmxvYWRyb2xlPSJub25lIiB1cGxvYWQ9IjEiIHVwbG9hZF9mb2xkZXI9IjAiIHVwbG9hZHJvbGU9ImFsbCIgbWF4ZmlsZXNpemU9IjEwTUIiIHVwbG9hZGV4dD0ianBnfHBuZ3xwZGYiIG5vdGlmaWNhdGlvbnVwbG9hZD0iMSIgXQ==]

Direct aan de slag!

Meld je aan voor de gratis 30 dagen proefperiode
Maak je eerste video binnen 5 minuten

Post direct op Facebook

Met een eenvoudige druk op de knop deel je jouw net gemaakte video op je Facebook (bedrijfs)pagina! Door video toe te passen creëer je meer aandacht en heb je meer “engagement” dan wanneer je alleen foto’s gebruikt. Je gaat snel ervaren dat het gebruik van video zeer effectief is. Bekijk hier alle beschikbare templates.

Start je 30 dagen proefperiode

Video voor je website

Nadat je een video hebt gemaakt, heb je de mogelijkheid om deze te downloaden. Je kunt de video daarna gebruiken waar en hoe jij dit wilt. Bekijk hier alle beschikbare templates.

Start je 30 dagen proefperiode

Content voor narrowcasting

Je ziet het steeds vaker. de toepassing van digital signage / narrowcasting als een krachtig communicatiemiddel op (winkel)locatie. Deze content maak je nu eenvoudig binnen enkele minuten zelf met behulp van je eigen content. Zo is het variëren met video makkelijker en betaalbaarder dan ooit. Bekijk hier alle beschikbare templates.

Start je 30 dagen proefperiode

Dit is standaard bij BizzVideo

Marketingvideo’s gemakkelijk gemaakt!
Snel, eenvoudig en zeer voordelig.

Tarieven standaard abonnementen

Alle standaard abonnementen kennen een 30 dagen gratis proefperiode.
Dit is inclusief de video’s die in het gekozen abonnement zijn opgenomen. Alle tarieven zijn exclusief BTW.

Standard

19,95per maand
 • Inclusief 2 GRATIS video’s
 • Extra video € 8,50
 • 30 dagen proefperiode

Medium

24,95per maand
 • Inclusief 3 GRATIS video’s
 • Extra video € 7,50
 • 30 dagen proefperiode

Large

39,95per maand
 • Inclusief 6 GRATIS video’s
 • Extra video € 6,50
 • 30 dagen proefperiode

Complete

89,95per maand
 • Inclusief 15 GRATIS video’s
 • Extra video € 5,50
 • 30 dagen proefperiode