Maatwerk voor mediabureaus

Samenwerken voor een maximale marketingondersteuning

Als mediabureau weet je hoe belangrijk ‘nieuwe media’ is bij het optimaal ondersteunen van de klant. Video is daarbij onmisbaar. Zelfs als je al actief bent met video, is het goed te weten dat BizzVideo een uitstekend partner is om videoproducten schaalbaar en goedkoper te maken. Met onze unieke oplossing is het mogelijk om jouw klanten beter te bedienen en een geweldig product aan te bieden. Bovendien gaat het proces sneller en wordt het goedkoper. Wanneer je interesse is gewekt, neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek maken we graag kennis en laten we zien wat zoal de mogelijkheden zijn.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

We adviseren je graag persoonlijk en informeren je over de beste oplossing voor jouw situatie.

[useyourdrive* useyourdrive-944 shortcode:W3VzZXlvdXJkcml2ZSBjbGFzcz0iY2Y3X3VwbG9hZF9ib3giIGRpcj0iMEI5T3laTW5lcTBCUkxXcHhPRmx2Tm5SNVNrVSIgbW9kZT0idXBsb2FkIiB2aWV3cm9sZT0iYWxsIiB1c2VyZm9sZGVycz0iYXV0byIgdmlld3VzZXJmb2xkZXJzcm9sZT0ibm9uZSIgZG93bmxvYWRyb2xlPSJub25lIiB1cGxvYWQ9IjEiIHVwbG9hZF9mb2xkZXI9IjAiIHVwbG9hZHJvbGU9ImFsbCIgbWF4ZmlsZXNpemU9IjEwTUIiIHVwbG9hZGV4dD0ianBnfHBuZ3xwZGYiIG5vdGlmaWNhdGlvbnVwbG9hZD0iMSIgXQ==]

Een nieuwe dimensie aan je portfolio

Verrijk content van je klanten met video
Een unieke en onderscheidende service met relevantie

Relevantie voor je klanten

De digitalisering heeft ervoor gezorgd dat er een verschuiving heeft plaatsgevonden van print naar online. Die beweging betekent dat de toepassing van video de komende jaren explosief zal toenemen. Ook het mobiele dataverkeer zal zich de komende jaren verder ontwikkelen waardoor de vraag naar video blijft groeien. Ook voor jouw klanten is video dus zeer relevant.

Lees meer

One stop shopping

Hoe prettig is het voor jouw klant wanneer alle communicatie via één bedrijf loopt? Onze dienstverlening ondersteunt deze filosofie. Wij zorgen ervoor dat jij kan beschikken over de unieke dienst om video te produceren en dat je video eventueel als product aan je klant kunt aanbieden. Voor de klant prettig en voor jou een commerciele mogelijkheid. Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

Lees meer

Onderscheidend vermogen

Onze dienstverlening is uniek in de markt. Er is geen andere aanbieder die de mogelijkheid biedt om tegen zeer lage kosten videocontent te produceren. Aangezien er geen alternatief is kan je je nog meer onderscheiden van concurrenten.

Lees meer

Dit is standaard bij BizzVideo

Makkelijk in gebruik, super snel en zeer voordelig.
Zo maak je je eigen marketingvideo’s

Tarieven maatwerk abonnementen

De kosten voor maatwerk abonnementen zijn variabel. Onderstaande tarieven zijn een indicatie.
Alle tarieven zijn exclusief btw.

Standard

149per maand
 • Inclusief 30 video’s per maand
 • Extra video € 4,50
 • 12 maanden abonnement

Medium

549per maand
 • Inclusief 125 video’s per maand
 • Extra video € 3,95
 • 12 maanden abonnement

Large

999per maand
 • Inclusief 250 video’s per maand
 • Extra video € 3,50
 • 12 maanden abonnement

Complete

1999per maand
 • Inclusief 600 video’s per maand
 • Extra video €2,95
 • 12 maanden abonnement