Maatwerk voor bedrijven

Maak gebruik van eigen videotemplates

Onze maatwerk oplossing is uniek in de wereld! Hier zijn we echt supertrots op. Het meest belangrijk is natuurlijk dat we jou hiermee kunnen ondersteunen. We gaan ervan uit dat je overtuigd bent van het gebruik van video. Dan weet je vast ook dat hier enorme investeringen in tijd en geld mee zijn gemoeid. Dit is vanaf nu verleden tijd! Met speciaal voor jou op maat gemaakte videotemplates wordt het mogelijk om beschikbare content om te zetten in krachtige en unieke video. Voordat we aan de slag kunnen gaan we in gesprek om te vernemen wat jij belangrijk vindt. Neem vrijblijvend contact met ons op en we informeren je graag verder!

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

We adviseren je graag persoonlijk en informeren je over de beste oplossing voor jouw situatie.

[useyourdrive* useyourdrive-944 shortcode:W3VzZXlvdXJkcml2ZSBjbGFzcz0iY2Y3X3VwbG9hZF9ib3giIGRpcj0iMEI5T3laTW5lcTBCUkxXcHhPRmx2Tm5SNVNrVSIgbW9kZT0idXBsb2FkIiB2aWV3cm9sZT0iYWxsIiB1c2VyZm9sZGVycz0iYXV0byIgdmlld3VzZXJmb2xkZXJzcm9sZT0ibm9uZSIgZG93bmxvYWRyb2xlPSJub25lIiB1cGxvYWQ9IjEiIHVwbG9hZF9mb2xkZXI9IjAiIHVwbG9hZHJvbGU9ImFsbCIgbWF4ZmlsZXNpemU9IjEwTUIiIHVwbG9hZGV4dD0ianBnfHBuZ3xwZGYiIG5vdGlmaWNhdGlvbnVwbG9hZD0iMSIgXQ==]

Samen werken aan het beste resultaat

Maatwerk draait om jouw eisen en wensen.
Van een idee naar een oplossing in 5 stappen.

Video’s voor je webshop

Het gebruik van video in je webshop heeft alleen maar voordelen. SEO, time on page en conversie, etc. Wij maken videotemplates waarin je jouw producten optimaal kunt presenteren.

Video’s voor jouw klanten

Veel merken maken geweldige content. Die content wordt voor jouw reseller krachtiger wanneer zijn locale informatie en zelfs logo in die content terug komt. De dienst van BizzVideo maakt het mogelijk om op een eenvoudige en goedkope wijze die basiscontent in krachtige locale varianten te veranderen. Op die manier  maak je video’s persoonlijk en is er relevantie voor alle betrokken!

Is er bestaand beeldmateriaal beschikbaar?

Maak optimaal gebruik van bestaande content! Gebruik deze bestaande afbeeldingen of video om een nieuwe video te maken. De dienst van BizzVideo maakt het mogelijk om bestaand beeldmateriaal te personaliseren. Op die manier zijn er veel mogelijkheden om materiaal dat al betaald is, opnieuw te gebruiken. Vergeet niet om toestemming te vragen bij de leverancier van het materiaal.

Dit is standaard bij BizzVideo

Makkelijk in gebruik, super snel en zeer voordelig.
Zo maak je je eigen marketingvideo’s

Tarieven maatwerk abonnementen

De kosten voor maatwerk abonnementen zijn variabel. Onderstaande tarieven zijn een indicatie.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Standard

149per maand
 • Inclusief 30 video’s per maand
 • Extra video € 4,50
 • 12 maanden abonnement

Medium

549per maand
 • Inclusief 125 video’s per maand
 • Extra video € 3,95
 • 12 maanden abonnement

Large

999per maand
 • Inclusief 250 video’s per maand
 • Extra video € 3,50
 • 12 maanden abonnement

Complete

1999per maand
 • Inclusief 600 video’s per maand
 • Extra video € 2,95
 • 12 maanden abonnement