Oplossingen

Marketingvideo’s gemakkelijk gemaakt

Ons doel is om je te helpen met het communiceren naar je klanten met inspirerende video’s die je zelf binnen enkele minuten gaat maken. Of je nu 2 keer per maand een video nodig hebt voor je Facebook, een webshop wilt verreiken met video content of een reclameburo hebt die klanten wil ontzorgen. Wij hebben een passende oplossing voor iedere groep en ieder budget.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

We adviseren je graag persoonlijk en informeren je over de beste oplossing voor jouw situatie.

[useyourdrive* useyourdrive-944 shortcode:W3VzZXlvdXJkcml2ZSBjbGFzcz0iY2Y3X3VwbG9hZF9ib3giIGRpcj0iMEI5T3laTW5lcTBCUkxXcHhPRmx2Tm5SNVNrVSIgbW9kZT0idXBsb2FkIiB2aWV3cm9sZT0iYWxsIiB1c2VyZm9sZGVycz0iYXV0byIgdmlld3VzZXJmb2xkZXJzcm9sZT0ibm9uZSIgZG93bmxvYWRyb2xlPSJub25lIiB1cGxvYWQ9IjEiIHVwbG9hZF9mb2xkZXI9IjAiIHVwbG9hZHJvbGU9ImFsbCIgbWF4ZmlsZXNpemU9IjEwTUIiIHVwbG9hZGV4dD0ianBnfHBuZ3xwZGYiIG5vdGlmaWNhdGlvbnVwbG9hZD0iMSIgXQ==]

Standaard templates

Gebruik de standaard templates als je af en toe een video nodig hebt voor bijvoorbeeld je Social media , narrowcasting of presentaties. Kies uit tientallen templates die je eenvoudig aanpast en voorziet van je eigen teksten, beelden en logo.

Lees meer

Maatwerk voor bedrijven

We maken “custom templates” helemaal op maat. Je bepaalt zelf hoe je templates er uit zien, welke content er gebruikt moet worden en wat de variabelen zijn. Vervolgens maakt je tientallen, zelfs honderden video’s helemaal in je eigen stijl met een druk op de knop.

Lees meer

Maatwerk voor mediaburo’s

In overleg met jou maken we templates die aansluiten bij de wensen van je klanten. Je kunt dan zelf de video’s maken voor je klant of de klant dit zelf laten doen. Een unieke uitbreiding van je dienstverlening.

Lees meer